Maija Maura M. Tuomaala

Olen nyt “teeveestä tuttu”

Maija Tuomaalan kohtaamisia – keskiviikkona 14. maaliskuuta 2007 klo 14.55 – kirjoittanut Maija Maura M. Tuomaala

Yställinen nuori vihreä nainen (kiitos!) ilmoitti nähneensä minut eilen kaksi kertaa televisio-ohjelmassa. Olin YLEn TV2-kanavalla eli vaalivideoni kaksi pätkää olivat osana asiaohjelmaa – siis maksutonta tv-aikaa. Oli siinä muitakin, toki.

Sama ystävällinen henkilö (kiitos!) lähetti minulle myös linkin tuohon eiliseen “Ajankohtainen kakkonen” -ohjelmaan. Kävin katsomassa ja totta tosiaan, siellähän minä vaalivideollani kerroin, että olen ehdokkaana ja että periaatteeni näissä vaaleissa ja koko elämässäni on “Toiveista tekoihin”.

Tässä ovat ohjelman tiedot ja linkit:

Edellisen lähetyksen muut aiheet ja videot:

Teksti:

“YouTube ja vaaliehdokkaat

Toimittaja: Pasi Toivonen

Tänään tiistaina päättyivät sekä vanhan eduskunnan päivät että vaalien ennakkoäänestys. Loppukiriviikko on käsillä.

Jos ehdokas on vielä valitsematta, voi apua hakea Ylen vaalisivuilta. Tai sitten YouTubesta. Sehän on se sivusto internetissä, jonne kuka tahansa voi laittaa minkä tahansa videon muiden nähtäväksi, maailmanlaajuiseen levitykseen.

Ei siis ihme, että nokkelimmat eduskuntavaaliehdokkaat ovat esillä myös YouTubessa. Vihdoinkin poliitikko voi puhua äänestäjille suoraan, oman vaalipäällikkönsä, pikku videokameran välityksellä.”

Siirry kommentoimaan kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Maija Maura M. Tuomaala on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Log in