Maija Maura M. Tuomaala

Keskustorilla haastatteluja ja puheenvuoroja

Maija Tuomaalan kohtaamisia – perjantaina 16. maaliskuuta 2007 klo 10.30 – kirjoittanut Maija Maura M. Tuomaala

maija-tuomaala-2.jpgMinäkin olen paikalla, kun nyt perjantaina 16.3. klo 10-13 on Keskustorilla Speaker’s Corner. Puhenurkan juontaa vihreä ehdokas, näyttelijä Perttu Pesä. Vieraina ovat puoluesihteeri Ari Heikkinen (10.30-11.30) ja MEP Satu Hassi (11.30-12.30).

Siirry kommentoimaan kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Maija Maura M. Tuomaala on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Log in