Maija Maura M. Tuomaala

Maija Tuomaalan kohtaamisia

Elämän mittaan tapaa mielenkiintoisia ihmisiä. Yhteiset asiat ja maailman meno tarjoavat kiinnostavia keskustelunaiheita.

Hyvää toukokuuta 2018

Maija Tuomaalan kohtaamisia – 2. toukokuuta 2018

Niin, jo on aikoihin eletty. Nyt jo vuosi 2018 ja viimeksi kirjoitin tänne vuonna 2009. Semmoinen vajaan kymmenen vuoden jäähdyttely ei kummempia selityksiä kaipaa, kun aaiilmassa on niiin paljon muutakin tekemistä kuin kirjoittaminen. Toki kirjoittaminenkin on ihan kivaa, jos siihen on aikaa ja meillä eläkeläisillä on kuulemma aikaa.

Ei kommentteja »

Linkki ympäristöystävällisempiin lämmitysjärjestelmiin

Maija Tuomaalan kohtaamisia – 23. lokakuuta 2009

Lämmityskausi on jo meneillään. Tampereella on 15.10. järjestetty tilaisuus ympäristöystävällisemmistä lämmitysjärjestelmistä. Onneksi asiantuntijoiden alustukset voit nyt ladata Tampereen vihreiden sivustosta (http://www.tampereenvihreat.fi/wp/) ihan luvallisesti.

Ei kommentteja »

EU-vaalien ennakkoäänestys käynnissä

Maija Tuomaalan kohtaamisia – 27. toukokuuta 2009

Mitäpä tästä muuta kuin paljastus: oma valintani on 227, Satu Hassi.

Hyvät planeetat ovat harvassa – Satu Hassi

Ei kommentteja »

Kiitos! Thanks!

Maija Tuomaalan kohtaamisia – 28. lokakuuta 2008

(Kuva lisätty 31.10.08: Äänestyskoppeja Etelä-Hervannan koulukirjastossa, jossa äänestysalueen 56 vaalilautakunta puursi klo 8.15-22.30 – minä varapuheenjohtajanaan –  aivan mallikkaasti.)

Sain 30 ihanan vihreää ääntä, joista olen kiitollinen. Jatkan vihreää puurtamistani voimieni mukaan ja otan vastaan luottamustehtäviä, joita toivottavasti riittää 99 vihreän ehdokaskolleegan lisäksi minullekin.

Olen ihan innoissani siitä, että Tampereen vihreä valtuustoryhmä kasvoi kolmella ja on nyt 11. Myös koko valtakunnan vihreys lisääntyi.

Kiitos meidän kaikkien vihreiden puolesta Sinulle!

**

I got 30 beautiful votes, thanks. It means, that I am not The Counsellor, but I’m still working for green values.

I am happy for other greens and The Victory of the Green League in Finland. The Greens got 11 actual counsellors here in Tampere (three more than 2004).

Thank You!

Ei kommentteja »

Moro! Hi!

Maija Tuomaalan kohtaamisia – 26. lokakuuta 2008

Tänä sunnuntaina on vielä mahdollista äänestää kuntavaaleissa …456…. (soon numero, jolla moon ehdokkaana).

Oikeudenmukaisuus, valinnanvapaus, ilmastovastuu – Vihreän liiton kunnallisvaaliohjelma 2008, joka on hyväksytty valtuuskunnan kokouksessa 24.2.2008, on verkkosivulla http://www.vihreat.fi/fi/vaaliohjelma.

Vihreiden vaalivalvojaiset ovat tamperelaisittain yo-talolla kello 19.30. alkaen. Muutakin ohjelmaa on vaalien seurannan lisäksi: esityksiä, musiikkia ja mukavaa möllöttelyä. Rosa Meriläinen juontaa ja Oras Tynkkynen alias DJ Muna pyörittää levyjä.

Tapaamisiin!

—————

Hi,

it is still possible to vote my number …456…. in the municipal elections today (this Sunday) here in Tampere.

Remember the local government policy of the Greens: Fairness, Choice, Climate Responsibility. You can read The 2008 Local Elections Manifesto of the Green League of Finland Adopted by the Party Council 24 February 2008 on page http://www.vihreat.fi/en/node/2888.

You are also welcome to the Green election party today (this Sunday) starting from 7:30 p.m. at yo-talo. In the program will be following the elections, performances, music and relaxed feeling. The party will be hosted by Rosa Meriläinen, and Oras Tynkkynen a.k.a. DJ Muna will play records.

See you there!

Ei kommentteja »

Tapaamisiin perjantaina 24.10. klo 15.45-18.15

Maija Tuomaalan kohtaamisia – 23. lokakuuta 2008

Tampereen Keskustorilla on pitkä rivi yhdennäköisiä punaisia, keltaisia ja siniharmaita vaalimökkejä. Yhdessä keltaisista mökeistä päivystämme me vihreät.

Vaalimökillä on innostavaa päivystää. Olen kohdannut siellä mielenkiintoisia keskustelukumppaneita ja saanut hyviä vinkkejä Tampereen ja tamperelaisten hyvinvoinnin kestävään kehittämiseen. Kiitos kaikille.

Entä millaisia ovat Sinun toteuttamisen arvoiset toiveesi Tampereen suhteen? Oletko harkinnut jo, mitä tulevan valtuuston olisi tehtävä arvokkaiden kehittämistoiveittesi toteuttamiseksi? Kuulisin mielelläni ideoitasi ja keskustelisin kanssasi niiden toteuttamisesta.

Olen vihreitten vaalimökillä tavattavissa perjantaisen työpäiväni jälkeen klo 15.45-18.15.

Tapaamisiin!

Ei kommentteja »

Maija Tuomaala Tampereen valtuustoon numerolla 456!

Maija Tuomaalan kohtaamisia – 25. syyskuuta 2008

Oma kuva: Työskentelen tutkimusamanuenssina Tampereen yliopiston Sosiaalipolitiikan ja sosiaalityön laitoksella. Koulutukseltani olen kahden alan maisteri: YTM/filosofia ja KM/erityispedagogikka. Ihmissuhteiltani olen uusiosinkku ja yhden lapsen äiti. Lapseni on aikuinen, jyväskyläläinen vihreä maisterismies. Olen elänyt jo 56 vuotta ja saatan suvun naisten tapaan elää vielä 30-40 vuotta, ehkä. Kotipaikkani on jo 15 vuotta ollut Tampereen Kyttälä.
Kotisivu ja sähköpostiosoite: www.maijatuomaala.fi, maija.tuomaala (at) vihreat.fi
Keihin samaistun: pätkätyöläiset, työttömät ja työllistyjät, oppijat ja ikääntyjät, ihmisten kasvattajat
Mitä arvostan: inhimillinen arvokkuus, vaikeuksien vahvuudet, niukkuus voimavarana, elämän suojelu
Mihin pyrin: Arvokkaista toiveista harkittuihin tekoihin!

Ei kommentteja »

Meidän Maija Tampereen valtuustoon 2008

Maija Tuomaalan kohtaamisia – 14. kesäkuuta 2008

Kunnallisvaalit ovat taas edessä syksyllä. Olen ehdokkaana Tampereella.

Ensimmäinen vaalitilaisuus oli Jugend-torilla kesäkuun alkupuolella yhdessä muiden Tampereen vihreän kunnallisjärjestön asettamien ehdokkaiden ja tukijoiden kanssa.

Joukossa oli tietenkin myös Tamperelaisia vihreitä naisia, muitakin kuin minä.

Telttakatoksessa oli tarjolla kahvia ja mehua, tuoreita Vihreä Lanka -lehtiä ja vihreiden arvojen ja aatosten esitteitä.

Keskustelin eri ikäisten, hyvinkin monenlaisten ihmisten kanssa elämästä yleensä, ajankohtaisista huolista ja paremman tulevaisuuden toivosta.

Sain keskustelijoilta mietittävää, toiminnan eväitä ja kampanjan kannustusta.

Kiitos jokaiselle ja hyvää kesää!

2 kommenttia »

Onnittelut vihreille POK-edustajistoon!

Maija Tuomaalan kohtaamisia – 23. huhtikuuta 2008

Tänään julkistettiin POK-edustajistovaalien tulokset siltä osin, ketkä tulivat valituiksi. Ensimmäistä kertaa myös vihreillä oli Tampereella oma ehdokaslista ja heti syntyi tulosta. Kokeneet vihreät kunnallispoliitikot gynekologi Maija Kajan ja toimittaja Pauli Välimäki valittiin Pirkanmaan Osuuskaupan edustajistoon. Varalle nousi ehdokasjoukon kuopus Sokos-myyjänä tällä hetkellä toimiva insinööri Sanna Huikuri. Onnittelut Maijalle, Paulille ja Sannalle tämän talvisen S-Market -kuvan myötä!

Ei kommentteja »

POK-edustajistoehdokas 95, Sinua varten!

Maija Tuomaalan kohtaamisia – 11. maaliskuuta 2008

Pirkanmaan Osuuskaupan edustajistovaalien äänestysaika on 7.-16.4.2008.

Olen vaaleissa ehdolla vähävaraisten hyvien asiakkaiden, kaikkien autottomien tai muuten liikuntaesteisten asiakkaiden asialla. Olen ympäristöystävällisten tuotteiden ja moraalisesti kestävän liiketoiminnan kannalla. Näissä asioissa on yhteensovittamista.

Ehkä Sinäkin olet pohtinut samoja ongelmia osuuskauppatoiminnassa? Mihin tulokseen olet tullut?

Minä asun Tampereella Kyttälässä. Moni muu kauppa on lähempänä minua kuin S-market Pendoliino-rakennuksessa ja Sokos, joissa kummassakin asioin kuitenkin kaikista mieluiten. Jos lähikauppa tuossa viereisessä korttelissa olisi Sale, olisin vieläkin tyytyväisempi.

Oletko Sinä tyytyväinen ostosmatkoihisi ja siihen, mitä kassissasi ja kukkarossasi on kauppamatkan jälkeen?

Minä olen vihreä aatteeltani ja ensikertalainen näissä vaaleissa. Pirkanmaalla onkin POK-edustajistovaaleissa ensimmäistä kertaa vihreä lista. Se on äänestysalueella 3 eli Tampereella.

Tamperelainen ehdokaslista B on täynnä vihreitä numeroilla 90-97. Tein tästä toiseen blogiini sivun Pirkanmaan vihreät ehdokkaat POK-edustajistoon 2008. Listan kirjain on arvottu, samoin meidän ehdokkaiden numerot.

Minun numeroni 95 on oikein hyvä. Se tuo mieleeni terveellisiä ajatuksia asiakkuudesta ja asiakasomistajuudesta. Miksikö? Toivon, että tuo 95 on myös hieman keventynyt painoni vaalien aikaan.

Aion vahvistaa POK-edustajistossa asiakkaiden mahdollisuuksia elämäntapamuutoksiin ja seurata Pirkanmaan Osuuskaupan toimintaa hyvän elämän näkökulmasta. Liiketoiminnallisesti kannattavakin kauppa voi toimia ympäristöystävällisesti ja palvella hyvin asiakkaitaan.

Tarkemmat tiedot vaaleista löytyvät POK:n vaalisivuilta. Muista äänestää ja lähettää äänestyskirjeesi ajoissa.

1 kommentti »

Maija Maura M. Tuomaala on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Log in