Maija Maura M. Tuomaala

Moro! Hi!

Maija Tuomaalan kohtaamisia – sunnuntaina 26. lokakuuta 2008 klo 3.23 – kirjoittanut Maija Maura M. Tuomaala

Tänä sunnuntaina on vielä mahdollista äänestää kuntavaaleissa …456…. (soon numero, jolla moon ehdokkaana).

Oikeudenmukaisuus, valinnanvapaus, ilmastovastuu – Vihreän liiton kunnallisvaaliohjelma 2008, joka on hyväksytty valtuuskunnan kokouksessa 24.2.2008, on verkkosivulla http://www.vihreat.fi/fi/vaaliohjelma.

Vihreiden vaalivalvojaiset ovat tamperelaisittain yo-talolla kello 19.30. alkaen. Muutakin ohjelmaa on vaalien seurannan lisäksi: esityksiä, musiikkia ja mukavaa möllöttelyä. Rosa Meriläinen juontaa ja Oras Tynkkynen alias DJ Muna pyörittää levyjä.

Tapaamisiin!

—————

Hi,

it is still possible to vote my number …456…. in the municipal elections today (this Sunday) here in Tampere.

Remember the local government policy of the Greens: Fairness, Choice, Climate Responsibility. You can read The 2008 Local Elections Manifesto of the Green League of Finland Adopted by the Party Council 24 February 2008 on page http://www.vihreat.fi/en/node/2888.

You are also welcome to the Green election party today (this Sunday) starting from 7:30 p.m. at yo-talo. In the program will be following the elections, performances, music and relaxed feeling. The party will be hosted by Rosa Meriläinen, and Oras Tynkkynen a.k.a. DJ Muna will play records.

See you there!

Siirry kommentoimaan kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Maija Maura M. Tuomaala on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Log in