Maija Maura M. Tuomaala

Linkki ympäristöystävällisempiin lämmitysjärjestelmiin

Maija Tuomaalan kohtaamisia – perjantaina 23. lokakuuta 2009 klo 20.27 – kirjoittanut Maija Maura M. Tuomaala

Lämmityskausi on jo meneillään. Tampereella on 15.10. järjestetty tilaisuus ympäristöystävällisemmistä lämmitysjärjestelmistä. Onneksi asiantuntijoiden alustukset voit nyt ladata Tampereen vihreiden sivustosta (http://www.tampereenvihreat.fi/wp/) ihan luvallisesti.

Siirry kommentoimaan kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Maija Maura M. Tuomaala on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Log in