Maija Maura M. Tuomaala

Hyvää toukokuuta 2018

Maija Tuomaalan kohtaamisia – keskiviikkona 2. toukokuuta 2018 klo 10.18 – kirjoittanut Maija Maura M. Tuomaala

Niin, jo on aikoihin eletty. Nyt jo vuosi 2018 ja viimeksi kirjoitin tänne vuonna 2009. Semmoinen vajaan kymmenen vuoden jäähdyttely ei kummempia selityksiä kaipaa, kun aaiilmassa on niiin paljon muutakin tekemistä kuin kirjoittaminen. Toki kirjoittaminenkin on ihan kivaa, jos siihen on aikaa ja meillä eläkeläisillä on kuulemma aikaa.

Siirry kommentoimaan kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Maija Maura M. Tuomaala on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Log in