Maija Maura M. Tuomaala

Tempossa lauantaina illansuussa

Maija Tuomaalan kohtaamisia – lauantaina 17. maaliskuuta 2007 klo 12.40 – kirjoittanut Maija Maura M. Tuomaala

maija-tuomaala-2.jpgTapaamisiin Tempossa ilmastoelokuvan jälkeen tai muuten vaan illansuussa nyt lauantaina.

Pirkanmaan vihreät on jakanut elokuvalippuja tämän lauantain klo 16.30 alkavaan ilmastonmuutoselokuvaan, eikä siihen ole enää saatavana lippuja. Elokuvan alussa kansanedustaja Oras Tynkkynen esittelee lyhyesti paikalla olevat ehdokkaat ja elokuvan.

Elokuvasta ja ilmanstonmuutoksesta keskustellaan Tempossa – myös silloin voi tulla, jos epäonnekseen ei leffaa päässytkään näkemään. Minä katsoin elokuvan, kun se tuli Pirkanmaalle vihreiden tarjoamana vaalikampanjan alkuvaiheessa.

Tulen Tempoon.

Ilmastonmuutos on jatkuvan hillittömän taloudellisen kasvun tavoittelun syytä. Yritykset karttavat vastuutaan kestävästä työllistämisestä ja ilmastonsuojelusta. Myös monet yksilöt tarttuvat henkilökohtaisen taloudellisen kasvun koukkuun muistamatta, että maapallo kuuluu kaikille, eikä suurikaan omaisuus pysy vainajan matkassa tai takaa elämässä onnea.

Muuten olen sitä mieltä, että henkisen elämän vapaus on ulotettava aidosti myös tietoyhteiskunnan verkostoihin ja kansalaisten vakaumusten tukemiseen.

Siirry kommentoimaan kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Maija Maura M. Tuomaala on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Log in