Maija Maura M. Tuomaala

Kiitos keskusteluista ja äänistä

Maija Tuomaalan kohtaamisia – tiistaina 20. maaliskuuta 2007 klo 16.16 – kirjoittanut Maija Maura M. Tuomaala

Vaalikampanjani aikana kohtasin eri puolilla Pirkanmaata ja kotikaupungissani Tampereella äänestyspäätöstään pohtivia ihmisiä ja heitäkin, jotka muuten vain tulivat kertomaan mielipiteensä. Kaikki keskustelut ovat olleet antoisia ja rakentavia.

Jokainen, joka päätyi äänestämään minua tai jotain muuta vihreää ehdokasta, antoi arvokkaan äänen vihreälle politiikalle. En päässyt eduskuntaan, enkä saanut suurta äänivyöryä, mutta arvostan jokaista saamaani ääntä. Tulen pitämään omat vaaliteemani eduskuntaan päässeiden vihreiden tietoisuudessa, vaikka en itse päässytkään mukaan.

Sen verran uskon kohtaloon, että jokaisen elämän muutoksen jälkeen – ja myös toteutumatta jäävän muutospyrkimyksen raukeamise jälkeen – on oma tilanne arvioitava uudelleen lähtökohtana tavoitteille.

Matkani toiveista tekoihin ei kulje ainakaan vielä tänä vaalikautena eduskunnan kautta. Jatkan elämääni ja toimintaani vaaliteemojeni ja vihreiden arvojen puolesta.

Kiitos tuesta, kannustuksesta ja minua äänestäneille kiitos myös luottamuksesta! Jatkamme maailman parantamista sinnikkäästi ja innolla tästä, missä nyt olemme.

Yhteistyöterveisin

Maija


Maija Maura Mikaela Tuomaala
maijatuomaala(at)gmail.com

Siirry kommentoimaan kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

2 kommenttia artikkeliin ”Kiitos keskusteluista ja äänistä”

  1. Heidi kirjoittaa:

    20. maaliskuuta 2007 kello 19.47

    Teit hienoa vaalityötä omien rahkeittesi mukaan ja usein niiden ylikin. Olet tehnyt hyvää työtä ennen vaaleja ja tulet varmasti tekemään hyvää työtä niiden jälkeenkin. Suomi tarvitsee lisää kaltaisiasi sitkeitä ja viisaita naisia.

  2. Maija Maura M. Tuomaala kirjoittaa:

    20. maaliskuuta 2007 kello 20.41

    Kiitos. Työ vihreiden arvojen puolesta jatkuu! Myös sinun vaalityösi on ollut mallikasta. Oman ehdokkaasi lisäksi olet kannustanut meitä muitakin ehdokkaita. Ahkeruutesi ja avuliaisuutesi hakee vartaistaan.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Maija Maura M. Tuomaala on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Log in