Maija Maura M. Tuomaala

Epämiellyttävä totuus teeveessä

Maija Tuomaalan kohtaamisia – perjantaina 4. toukokuuta 2007 klo 14.26 – kirjoittanut Maija Maura M. Tuomaala

Mainiota, että Epämiellyttävä totuus on pian nähtävissä myös televisiosta. Nelonen näyttää sen keskiviikkona 16.5. klo 20. Olen katsonut tämän elokuvan jo kaksi kertaa, ehkä ehdin katsomaan sen vielä kolmannenkin kerran.

USA:n entinen varapresidentti Al Gore kertoo elokuvassa varsin kansantajuisesti ja vaikuttavasti, mistä ilmastonmuutoksessa on kyse. Elokuva on palkittu Oscarilla. Myös Yhdysvaltain elokuvakriitikoiden liitto palkitsi sen parhaana dokumenttielokuvana.

Siirry kommentoimaan kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Maija Maura M. Tuomaala on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Log in