Maija Maura M. Tuomaala

Ilmaston puolesta yle-extralla

Maija Tuomaalan kohtaamisia – lauantaina 7. heinäkuuta 2007 klo 15.46 – kirjoittanut Maija Maura M. Tuomaala

Jos kellä ei ole muuta tekemistä ja käytössä digi-tv, voi viettää aikaa tänään 070707  ja tulevana yönäkin katsomalla ylen ekstraa. Live Earth on käynnistynyt. Ihan kelvollinen ohjelma: lyhytelokuvia, puhetta ja musiikkia ilmaston puolesta.

Siirry kommentoimaan kirjoitusta tai lähetä seurantailmoitus (trackback) omalta sivustoltasi.

Kommentoi kirjoitusta

Voit käyttää kommentissa seuraavia XHTML-tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Maija Maura M. Tuomaala on toteutettu WordPress -julkaisujärjestelmällä
Tilaa tästä sivuston artikkelit RSS-syötteenä tai kommentit RSS-syötteenä
Log in